Στην άκρη του γκρεμού Δημιουργός: harry-potter Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στην άκρη ενός γκρεμού,
Όρθιος αυτό το βράδυ,
Φιλίες με τ’ αστέρια,
Πιάνει μες στο σκοτάδι.
Αν κάνει ένα βήμα εμπρός,
Τη θάλασσα αγγίζει,
Μα έτσι δεν θα δει ξανά,
Κάτι που τον γεμίζει.
Για μια κοπέλα όμορφη,
Αρχίζει να μιλάει.
Πως την καρδιά του έκλεψε,
Και πλέον παραπατάει.
Κεραυνοβόλος έρωτας,
Είπανε μερικοί,
Μα βρέθηκαν κάποιοι να πουν,
Πως είναι απλά εμμονή.
Στέκεται ακίνητος λοιπόν,
Οι ώρες θα περάσουν,
Θα βγει ο ήλιος το πρωί,
Οι ακτίνες θα τον αγκαλιάσουν.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-01-2010 | |