Είναι Δημιουργός: Ευοίωνος Κατωχυρωμένο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είναι….
Είναι η πεταλούδα του πράσινου
αγρού.
Είναι το βοτσαλάκι στην άκρη του
γιαλού.
Θέλω να αγγίξω τα μαύρα της
μαλλιά
Θέλω να φιλήσω τα χείλη της
τα ζεστά.
Το μυρωδάτο αγέρι είναι του
Βουνού.
Το άρωμα του δάσους, δροσιά
του ποταμού.
Βαθιά ν’ ανασάνω κοντά της
σαν βρεθώ.
Γύρη από λουλούδια το σώμα της
Το ζεστό.
Μουσική είναι των φίλων, λάλημα
Των πουλιών.
Γελάκι είναι στους δρόμους των
μικρών παιδιών.
Θέλω να την ακούω πάντα να μιλά.
Τραγούδι είναι τα λόγια της τα
γλυκά.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-01-2010 |