Κοινωνός … Δημιουργός: Εύφορος ..., Άννινος Γιάννης Εάν υπάρχει αρκετή αγάπη μεταξύ μας η σοδειά θα είναι πλούσια ... γιατί η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που μεταμορφώνει τα πάντα ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info *
Τα μάτια κλείνω και τη φώτηση ζητώ
οδεύοντας στης ύπαρξης το κέντρο ,
του κύτταρού μου τη φωνή ακολουθώ
αναζητώντας της ζωής το δένδρο .
Ίχνη στιλπνά ευλαβικά με οδηγούν
στου άπειρου τον ξεφτισμένο χάρτη ,
μορφές που πάλλονται εμπρός μου φωτεινά
με φέρνουν όλο πιό κοντά σε κάτι .
Σ` ένα βυθό που χρόνια ονειρεύομαι
να βυθιστώ ποτέ να μη ξυπνήσω ,
με τη διαίσθηση στο φως πορεύομαι
τον άγγελό μου γιά να συναντήσω .
Στην Κασταλλία την πηγή προσκυνητής
κοινός θνητός ... μέγας αντιρησίας ,
ζητιάνος , ίλωτας και περιηγητής
αμφισβητώ τους γυιούς της εξουσίας .
Στον κόσμο της συμβατικής μορφής
που γέννησε είδωλα της απάτης ,
γίνομαι σώμα της συμπατικής ροής
και κοινωνός αιώνιας αγάπης .
* * *
28 Ιουνίου 2009 06 : 45 Ινδικός γιά Κίνα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-01-2010 |