Η λίθος της αγάπης Δημιουργός: Πριγκιπας τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πυρακτωμένες θάλασσες που φέγγουν στον Βορρά
ξυπνήσανε τον γίγαντα που έκρυβα στα στήθη
και απο τα πέρατα της γής του δράκοντα η φωτιά
έδωσε σάρκα και οστά στου έρωτα την λήθη
Σ' ενα λυχνάρι που ο Αλλαντιν κρατούσε μυστικό
με προσευχές και έκρυβε την λίθο της αγάπης
κάθε φορά που έτρεχε το αίμα σαν το νερό
και όρκο έδινε αυτός σαν ένδοξος σπαρτιάτης
Φήμη που ξεδιπλώθηκε μέχρι την ανατολή
με καβαλάρηδες φρουρούς ανέμους και αστέρια
τα ονειρα και οι σκέψεις μου ιπτάμενο χαλί
απο τα τάρταρα στη γη και στ' ουρανού τα χέρια
Πόσες φορές αγάπησα στα αλήθεια την ζωή
και πόσες άλλες μίσησα το ιδιο μου το ψέμα
τίποτα περισσότερο δεν λείπει μια στιγμή
ο κόσμος μου ασπρόμαυρος μοιάζει χωρίς εσένα Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-01-2010 |