κι εγώ Δημιουργός: ΚατεριναΘεωνα, Κατερίνα Θεωνά ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η σκέψη μου ζητούσε ασυλία
στα θεριεμένα,δάση της ψυχής
που λέγανε τον έρωτα φιλία
και τ΄ονειρο,ταξίδι της βροχής
τα μάτια μου στεγνώνανε στη θέα
μιας άδικης,τσιγγάναςλογικής
χορεύε σοβαρή,δίχως παρέα
στους ήχους μιας κιθάρας μαγικής
Η θύμηση,ξεκλήρηζε το τώρα
κ΄εδιωχνε,σαν σειρήνα το μετά
έδενε στο κατάρτι,την αιώρα
με του Οδυσσέα τ΄αναφιλητά.
Μην ψάχνετε δεν έχει Πηνελόπη
γιατί είναι ιστορία αληθινή
η άνοιξη με πήρε,στο κατόπι
κι εγώ την είπα μάγισσα φτηνή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-01-2010 | |