Ποιος είσαι Δημιουργός: La Petite, ΧΙΩΤΗ ΣΩΤ. ΕΙΡΗΝΗ Επιτέλους!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
Μα ποιος είσαι εσύ που ξέρεις
στην ψυχή μου να μιλάς;
σα πνοή μου ανασαίνεις
σαν αγκάθι με πονάς;
Ποιος να είσαι στους αιώνες;
Αυτοκράτορας; ληστής;
Τυχοδιώκτης; Ταξιδιάρης;
Μαυριτάνος πειρατής;
Μες σε παγωμένες στέπες
σε τοπία σκοτεινά
σε παλάτια μαγεμένα
και σε όμορφα χωριά,
ποιος σου μίλησε για 'μένα;
που στ' αλήθεια μ' έχεις δει;
που πρώτη φορά σε είδα;
σε ποια καρμική στιγμή;
Ποιος σου χάρισε τα μάγια
και μου δένεις το κορμί,
πως μπορείς και μου σκαλίζεις
πόντο πόντο την ψυχή;
Στον πατέρα μου και τις ιστορίες του...
Γεννήθηκε τέλη Νοεμβρίου 2009
Σημειώσεις ημερολογίου: (πρωινού, με την τσίμπλα στο μάτι και πριν καλά καλά πιο καφέ...)
1. Είπα να βάλω το "του Πελαργού", αλλά μην αρχίσω με πεθαμενατζίδικο τις δημοσιεύσεις σωστά; άστο γι' αύριο...
2. Κίτρινο χρώμα τα σιδεράκια μου... υπομονή, ελπίζω να τα βγάλω σύντομα!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-01-2010 |