Χτες μου Δημιουργός: isavella ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε Τι Θεό πιστεύεις τελικά
μονάχα πες μου
που ξέρεις μόνο να ματώνεις
τις πληγές μου
τώρα που έριξα εγώ
τις άμυνές μου
με σκοτώνεις
«Χτες» μου
πώς να σε συγχωρέσω?
αφού πάντα οι αγάπες οι δικές μου
με ξεχνάνε
κι όλο πίσω με γυρνάνε
οι φυγές μου
με πληγώνεις
Πες μου
πώς να σε σώσω με τις προσευχές μου?
πώς θες να ρίξουν εν' αστέρι
οι ευχές μου
το γυρισμό για να σου δείξει
με ματώνεις
«Χτες» μου
που να 'βρω δύναμη ν' αντέξω
τις στιγμές μου
μες το μυαλό μου
παίζεις με τις αντοχές μου
με παγώνεις
Βρες μου
δικαιολογίες για να σε πιστέψω
«Χτες» μου
και μην ακούς τις απειλές μου
με θυμώνεις Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-05-2005 |