Αυτά που θέλω να σου πω Δημιουργός: ΥΓΡΟ ΠΥΡ Γειά - χαρά σε όλους! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Αυτά που θέλω να σου πω , σε βλέπω και τα χάνω
Τρέμω ολάκερη η τρελή , τα κρύβω κάτω απ’το χαλί
Δεν ξέρω τι να κάνω
Αυτά που θέλω να σου πω , τη σκέψη μου αντιγράφουν
Πετούν στο πρόσωπο μπογιές , μου ζωγραφίζουνε ντροπές
Και κόκκινη με βάφουν
ΡΕΦΡΑΙΝ
Αυτά που θέλω να σου πω , σαν κάρβουνα αναμμένα
Αυτά που θέλω να σου πω , πουλιά φυλακισμένα
Μια χάρη μόνο σου ζητώ , στο λέω απελπισμένα
Το πρώτο μας το σ’αγαπώ , πέστο εσύ για μένα
Αυτά που θέλω να σου πω , στο νου μου δεν χωράνε
Μου βγάζουν γλώσσα σαν μωρά , κλείνουν το μάτι πονηρά
Κι όλο με μαρτυράνε
Αυτά που θέλω να σου πω , ρεζίλι μ’έχουν κάνει
Σαν δουν πως είσαι εσύ μπροστά , μου κάνουν νάζια ερωτικά
Σηκώνουν το φουστάνι
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-01-2010 | |