Κράτησέ με Δημιουργός: Kanados416, Γιώργος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Κράτησέ με[/B]
Κράτησέ με από το χέρι
Να με πας μακρυά σ’ακολουθώ
Κι’άν θέλεις πάρεμε σε άλλα μέρη
Σ’ ένα ταξίδι μακρυνό.
Το χάδι σου βροχή στο προσωπό μου
Η ανάσα σου ρυθμός εξωτικός
Σαν το πουλί κουρνιάζω στο πλευρό σου
Γιά να με πάρει ο ύπνος ο τρελός.
Νανούρισέ με μ’ένα σου χάδι
Και άφισέ με να σε ονειρευτώ
Όταν με κρατάς μες στην αγκάλη
Σαν το παιδί σε λαχταρώ.
Σημ. Γράφτηκε πάνω σε ένα ορχηστρικό μουσικού του Τορόντο
copyright
G. P.
Toronto, Canada
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-01-2010 |