Χρόνια έψαχνα Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλησπέρα σε όλα τα στιχομελάκια............... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χρόνια έψαχνα να βρω
καρδιά να ξαποστάσω
μέσα της εγώ να μπω
και εκει, για πάντα να αράξω.
Ρ
Ηρθες εσυ και άραξα
μέσα, στην αγκαλιά σου
και την πόρτα της καρδιάς μου, άνοιξα
να μπείς και να την κάνεις εσύ, δικιά σου.
Σταμάτησα τώρα, πιά εγώ
να ψάχνω άλλες αγκαλιές
μου φτάνει η δικά σου , μάτια μου
που γέμισε την ζωή μου, με ευωδιές.
Ρ
Ηρθες εσύ και άραξα
μέσα ,στην αγκαλιά σου
την πόρτα της καρδιάς μου, άνοιξα
να μπείς και να την κάνεις εσύ ,δικιά σου Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2010 | |