Όλα ψιθυρίζουν σ' αγαπώ Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι από την βροχερή Λευκωσία και μια όμορφη βδομάδα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΟΛΑ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ Σ' ΑΓΑΠΩ
Το φεγγάρι κόκκινο σαν αίμα
κι η νυχτιά
φιλί ερωτικό
το τραγούδι δάκρυ μες το βλέμμα
κι η καρδιά
πουλί στον ουρανό
Όλα ψιθυρίζουν σ' αγαπώ
ως κι αυτά τα σύννεφα που πάνε
ως κι αυτά τα τρένα στον σταθμό
ως κι αυτά τα κύματα που σπάνε
Όλα ψιθυρίζουν σ' αγαπώ
όλα ζωγραφίζουν γυρισμό
Το ταξίδι όμορφο σαν χάδι
κι η στιγμή
κραυγή στην σιωπή
η αλήθεια λάμψη στο σκοτάδι
κι η ζωή
γιορτή παντοτινή
Όλα ψιθυρίζουν σ' αγαπώ
ως κι αυτά τα σύννεφα που πάνε
ως κι αυτά τα τρένα στον σταθμό
ως κι αυτά τα κύματα που σπάνε
Όλα ψιθυρίζουν σ' αγαπώ
Όλα ζωγραφίζουν γυρισμό
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-01-2010 |