Το Όμορφο και το Άσχημο Δημιουργός: NaRkiSSio, (Μιχάλης) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καμιά φορά το όμορφο «κλέψιμο» ψιθυρίζει
για μια αγάπη που απατά με άσχημο που αξίζει..
Και η καρδιά μου που χτυπά και γράφει δίχως λόγο
είναι που τ'όμορφο ειν αυτή η καρδιά, δόλια με κάθε τρόπο.
Πολλοί νομίζουν πως καρδιές αξίζει να πιστεύουν
μα σαν τις εμπιστεύονται προς το κακό οδεύουν
Όμορφη φαίνεται η καρδιά, άσχημη η λογική σου
μην το ξεχνάς αυτό ποτέ.... ..καν' την επιλογή σου!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-01-2010 |