Καλή εβδομάς Δημιουργός: romance4love2you, Georgios Kantemis Την καλημέρα * καλησπέρα * καληνύχτα μου και να έχετε μια υπέροχη βδομάδα!!! ^_^ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δυστυχώς ακόμη τρέχω σαν τρελός κι αυτή την βδομάδα δεν θα μπορέσω να μοιραστώ όσα επιθυμώ μαζί σας όπως και το να διαβάζω τις δημιουργίες σας...
Παρόλα ταύτα όμως,είστε συνέχεια μες την σκέψη μου κι ελπίζω μερικοί να μην νιώθουν ότι τους αγνοώ ή ότι τους ξέχασα απλώς έχω τόσα πολλά και τόσο λίγο χρόνο...
Ακόμη,επειδή δεν κοιτάω πια καθόλου δημιουργίες και ζητώ συγνώμη γι'αυτό,θα επιθυμούσα αν γίνει κάποια συνάντηση ή κάποιο άλλο γεγονός να μου το μεταφέρεται εδώ ή με προσωπικό μήνυμα και πάλι ευχαριστώ!!!
Καλή εβδομάδα σε όλους κι ελπίζω από την επόμενη,επιτέλους να καταφέρω να κάνω κάτι κι εδώ.
Την αγάπη μου και πολλά φιλιά σε όλους ^_^
Υ.Γ.ακόμη άνοιξα msn: georgekantemis@hotmail.com όποιος επιθυμεί να πούμε μια καλησπέρα λογικά μετά τις 2:00 το μεσημέρι είμαι μέσα.Αν δείτε απασχολημένος μιλήστε,δεν πειράζει. Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-01-2010 |