Ποτέ σε φίλο να μην πεις Δημιουργός: paul23, Pavlos Και ενα γραμμένο στην ελληνική γραφή.. :P εμπνευσμένο απο το ομώνυμο τραγουδι του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ποτέ σε φίλο να μην πεις
και μην δώσεις ότι έχεις
Μπορεί να νε ηθοποιός
Ζηλιάρης Και κακοποιός
Θα κανει οτι ειναι δυνατόν
Εσένα να πληγώσει
Και αν του πεις το μυστικό
εσένα θα ματώσει
Θα σου ματώσει την καρδιά
και οτι άλλο έχεις
θα σε κανει θρύψαλα γυαλιά
αρκεί να τον υψώσεις
Θέλει αυτός ν' ακούγεται
να έχει ολη την δό3α
εις βάρος σου να φαίνεται
να πέρνει αυτός την δόξα
Κι ας μην του δωσες ποτέ
την αφορμή για θεμα
αυτός παλι κατάφερε
να ειναι πρώτο θέμα
Ποτε σε φίλο να μην πεις
πως είσαι ευτυχισμένος
θα σε βάλει στόχαστρο
να σε δυστυχισμένος
Ακομη αν ανακάληψες
στην τύχη ενα θέμα
ποτε στον φιλο σου μην λες
το μυστικό σου ακόμα....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-01-2010 |