Ειμαστε Δημιουργός: ΜΑΡΓΚΩ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΝΕΑ.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΞΙΕΣ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ
ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ
ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ
ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ.
ΛΟΓΙΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ
ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΝΗ.
ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΩ
ΒΡΗΚΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΟΥΣ;
ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟ
ΑΣ ΑΠΟΘΑΝΩ..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-01-2010 |