Η μικρή πριγκίπισσα Δημιουργός: harry-potter Αφιερωμένο στη ζουζούνα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Για μια μικρή πριγκίπισσα
Απόψε θα σας γράψω
Μα είναι τόσο όμορφη
Πώς να την περιγράψω.
Οι καστανές της μπούκλες της
Αδιάβαστο με στέλνουν
Στήνουν χορό σε κάθε κίνηση
Και το μυαλό μου παίρνουν.
Λακκάκια έχει στα μάγουλα
Όταν χαμογελά
Και καστανές ματάρες
Γεμάτες τσαχπινιά.
Κάνει για μένα ζωγραφιές
Κι όλες μου τις χαρίζει
Συνέχεια είναι στην αγκαλιά μου
Δεν θέλει να μ’ αφήσει.
Είμαι λιγάκι μακριά
Και σπάνια με βλέπει
Μα ξέρω πως με αγαπά
Όχι επειδή απλά έτσι πρέπει.
Με ένα και κάτι ύψος
Μία σταλιά μικρό
Με κάνει ότι θέλει
Κάθε που λέει νονό.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-01-2010 |