Παραμύθια Δημιουργός: lina2 δεν ξέρω πώς μου ήρθε.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info O τζίτζικας δεν τραγουδά...
και τα μυρμήγκια πια δεν εργάζονται...
απραξία.
Κάπου πιο πέρα ένα κοριτσάκι
ζητιανεύει σπίρτα για τη γιαγιά της...
πού να ήξερε ότι την είχε φάει ο λύκος...
Κι ένας τυφλοπόντικας φυλακίζει την αγνότητα...
την απαιτεί.
Την ξεπαρθενιάζει.
Η κατσίκα θα αφήσει τα κατσικάκια μόνα...
έχει να βγάλει το μεροκάματο.
Κρυφτείτε στο ρολόϊ!
Φίλοι μου...
καιρός να βρούμε άλλα παραμύθια...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-05-2005 |