Σε μαγεμένες θάλασσες Δημιουργός: La Petite, ΧΙΩΤΗ ΣΩΤ. ΕΙΡΗΝΗ Δυο ποιηματάκια την ημέρα... τον γιατρό τον κάνουν πέρα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΕ ΜΑΓΕΜΕΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ
Σε μαγεμένες θάλασσες
από παιδί γυρίζω
γι' αυτό σαν βγαίνω στη στεριά
τα μέσα μου ζορίζω
Σαλάχια, μάγοι, τέρατα
εκεί με καρτερούνε
παίζουν με τις ανάσες μου
και με περιγελούνε
Κι άλλοτε όμορφες κυρές
νεράιδες και γοργόνες
μύθους μου λένε και γητειές
για ναύτες και κυκλώνες
Κι ο κόσμος που κρατώ κρυφό
στης θάλασσας τα βάθη
με περιμένει πάντοτε
τα μάγια να μου μάθει
Γεννήθηκε στις 08 / 12 / 2005 Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-01-2010 |