Τσαπερδόνα Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]
2/01/2010
10:31:53 PM
Τσαπερδόνα
Κυρίαρχος της θάλασσας
Είναι ο Ποσειδώνας,
Και της καρδιάς μου είσαι εσύ
Μικρή μου τσαπερδόνα.
Τσαχπινογαργαλιάρα μου
Μου πήρες τα μυαλά μου ,
Μεγάλη παιχνιδιάρα μου
Έκλεψες τη καρδιά μου .
Συχνά πυκνά τη βρίσκουμε
Κλεφτά ραντεβουδάκια,
Όταν μαζί εμείς βγαίνουμε
Στα μπαρ κάποια βραδάκια.
Για ταξιδάκι αναψυχής
Το άλλοθι γυρεύεις,
Μην καταλάβει ο άντρας σου
Το τι του μαγειρεύεις.
Είσαι μεγάλη αλεπού
Στα κόλπα σου που κάνεις,
Κατάφερες μία εσύ
Δυο άντρες να τρελάνεις.
Ναταλία Μίτσιου Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-01-2010 |