Στην άβυσσο Δημιουργός: Εύφορος ..., Άννινος Γιάννης ... δειλά σου ζήτησα ακόμη μια ελπίδα ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
#
Χιλιάδες παραισθήσεις με τυλίξανε ,
μες του ποτού και χάθηκα τη ζάλη ,
χαράματα στο άδειο σπίτι γύρισα ,
ναυάγιο στην άβυσσο και πάλι .
Στα χέρια μου σα φυλακτό σε κράταγα
μόνο αγάπη είχα να σου δώσω ,
θυμάμαι τότε που και συ μ` αγάπαγες ,
και μ` έκανες τον έρωτα να νοιώσω .
Το ξέρω ότι κάποτε σε πλήγωσα ,
μάτωσα της αγάπης ...( ζωής μας μιά ) τη σελίδα ,
το λάθος μου βαρύ και - μα το μετάνοιωσα ,
δειλά σου ζήτησα ακόμη μια ελπίδα .
( ΡΕΦΡΑΙΝ )
Μόνος μέσα σε σκιές και σε σκοτάδια ,
πως να ζήσω δίχως τα δικά σου χάδια ,
η φωνή μου έχει το χρόνο σταματήσει ,
ψάχνω δρόμο πίσω που θα σε γυρίσει .
* * *
Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008 , 2100
Εν πλω για Νόβο
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-02-2010 | |