~ Άσπρο & Μαύρο ~ Δημιουργός: NaRkiSSio, (Μιχάλης) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Περνάει ο καιρός και αναρωτιέμαι..
Ποιος όρισε το Άσπρο εάν ξεγελιέμαι..
Περνάει ο καιρός και με τρομάζει,
ποιος όρισε το Μαύρο και αν αλλάζει..
Διότ' είπες πως δε μ' αγαπάς, πως δε με θέλεις..
Γι' αυτό το Μαύρο προσπαθώ ν' αλλάξω αν θέλεις..
Κ' είπες πως, "λόγια πολλά" σου είπανε για εμένα,
μα εγώ για Άσπρο στη ζωή μου ορίζω εσένα!
Άσπρο και Μαύρο έχει γίνει η ζωή μου..
Γι' αυτό και σε παρακαλώ γύρνα ψυχή μου...! Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-02-2010 |