Άλλη μια φορά Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάλι σε μένα έρχεσαι
Και μου ζητάς συγνώμη
Τώρα με δάκρια μου ζητάς
Ν’ αλλάξω πάλι γνώμη
Πόσες φορές δεν μ’ έκανες
Εγώ να μετανιώσω
Κι ότι για σένα νοιώθω στη καρδιά
σκληρά να το σκοτώσω
Μη μου ζητάς συγνώμη
δεν θέλω μια συγνώμη
που έτσι απλά τι λες
και πάντα με ξεχνάς
Ρ
[B]Άλλη μια φορά ζητάς
τα πάντα να ξεχάσω
Μα οι πληγές μου στη καρδιά
είναι ακόμα ανοιχτές
Τι κι αν μου λες πως μ’ αγαπάς
πώς θες να σ’ αγκαλιάσω;
Με πρόδωσες στο παρελθόν
Εσύ πολλές φορές [/B]
Πάλι σε μένα έρχεσαι
Και θες να μη φοβάμαι
Όλα τα λάθη σου εγώ
Άλλο να μη θυμάμαι
Ότι κι αν έκανα εγώ
για σένα το είχα φυλαγμένο
αξία ποτέ δεν μου ‘δειξες
Με έβλεπες πάντα σαν ξένο
Μη μου ζητάς συγνώμη
δεν θέλω μια συγνώμη
που έτσι απλά τι λες
και πάντα με ξεχνάς
Ρ
[B]Άλλη μια φορά ζητάς
τα πάντα να ξεχάσω
Μα οι πληγές μου στη καρδιά
είναι ακόμα ανοιχτές
Τι κι αν μου λες πως μ’ αγαπάς
πώς θες να σ’ αγκαλιάσω;
Με πρόδωσες στο παρελθόν
Εσύ πολλές φορές [/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-02-2010 |