Μοναξιά μέσα στο πλήθος Δημιουργός: Vasilis Ioannou, Vasilis Ioannou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανύπαρκτες φιγούρες στο διαδίκτυο.
Ψυχρά ψευδώνυμα που προσπαθούν να πουν ότι υπάρχουν.
Η κοινωνία του εικοστού πρώτου αιώνα.
Η κοινωνία της μιζέριας μέσα στον πλούτο.
Πρόστυχες ψυχές μασκαρεμένες.
Σμάρι από κοράκια πεινασμένα
που τα φτερά τους δυναμώνουν κι ανεβαίνουν
κάθε φορά που ο θάνατος γελάει με τις αξίες.
Αστεία ασημαντότητα της ύπαρξης, ποιήτρια του ψεύδους.
Πόσο μικρός στ’ αλήθεια είναι ο κόσμος φίλε μου
και πόσο λίγη η ζωή για να τον αγαπήσεις.
Πώς να τον αγαπήσεις;
Φτηνός στρατιώτης στον εγωισμό σου.
Με τη φαρέτρα σου γεμάτη από μίσος
έγινε η ζωή σου πόλεμος.
Έγινε ο πόλεμος ζωή σου.
Έγινε η ζωή σου θάνατος.
Η ζωή του εικοστού πρώτου αιώνα.
Η ζωή της μοναξιάς μέσα στο πλήθος.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-02-2010 |