Οι λέξεις Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι λεξεις
Αποψε παλι εκαλεσα
μια μεγαλη συντροφια
του κοσμου ολες τις λεξεις.
......................................................................
Και οπως χανομασταν
στα μυστηρια της οικουμενης
αυτες βαπτιζονταν ξανα και ξανα
σε νοηματα αρχαια θαυμαστα
ξεχασμενα απο μοντερνες ερμηνειες.
............................................................................
Και εγω θυμομουν ξανα και ξανα
ενα πιτσιρικα με κοντα παντελονια
να μαθαινει την αιωνιοτητα
στους χωματοδρομους του κοσμου.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-02-2010 |