Μ' Ένα Χαμόγελο Απόψε Θα Μεθύσω Δημιουργός: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΘΗΛΗΣ, ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Καλό Τριήμερο!!!!! Καλή Σαρακοστή!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κι αυτό το βράδυ βγήκα πάλι παραλία ,
να ανταμώσω δυο μάτια γαλανά ,
που φέρανε μες την καρδιά μου τρικυμία
μ’ ένα χαμόγελο που μου ‘ριξαν κλεφτά .
Ρεφ .
Μ’ ένα χαμόγελο απόψε θα μεθύσω ,
σαν ανταμώσω δύο θάλασσες γλυκές ,
να σβήσω της καρδιάς φωτιές ,
στιγμές να ζήσω μαγικές ,
χωρίς κρασί θέλω απόψε να γλεντήσω
γιατί θα πίνω τις γλυκές τους τις ματιές .
./././././
Κι αν δεν τα βρω δεν βάζω παύλα και τελεία ,
νύχτες ατέλειωτες γι αυτά θα σεργιανώ ,
δεν τη γεμίζω την καρδιά μελαγχολία
ένα χαμόγελο μες την καρδιά κρατώ .
Ρεφ .
Μ’ ένα χαμόγελο απόψε θα μεθύσω ,
που μου χαρίσαν δύο θάλασσες γλυκές ,
θα σβήσω της καρδιάς φωτιές ,
στιγμές θα ζήσω μαγικές ,
χωρίς κρασί θέλω απόψε να γλεντήσω
γιατί θα πίνω τις γλυκές τους τις ματιές .
[B][I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-02-2010 | |