Ταξίδεψέ με Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ταξίδεψέ με μακρυά απ’τον καημό
Ταξίδεψε με αεράκι θαλασσινό
Με τα κύματα της φαντασίας
Μες στο γαλάζιο της νοσταλγίας
Τ’ανέλπιστο θέλω να ζήσω
Δίχως να ξέρω πότε θάμαι πίσω
Στην όχθη του ονείρου σου να φτάσω
Για να μπορώ πάλι να χαμογελάσω
Μάγεψε με νεράιδα ιερή
Απ’το μύρο σου πόθησε η ψυχή να γλυκοπιεί
Δείλια δεν έχει μέσα της μήτ’έγνοια της το νόμο
Μοίρα τη σέρνει άφοβα,βρήκε ανοικτό το δρόμο
Χάρισε μου νεράιδα τη λήθη
Στη σκέψη μου ξυπνάνε οι κοιμισμένοι μύθοι
Πάρε με στα χέρια σου και δώσε με στα μάγια
Στην αγκαλιά σου κράτα με αιώνια την άγια
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-02-2010 |