Θα ήθελα να' μουνα Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ...................ενα ταξίδι είναι η ζωή.................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θα ήθελα να΄ μουνα παιδί
τίποτα να μην καταλαβαίνω
να είχα αγαθή ψυχή
τον κόσμο να διαβαίνω.
Θα ήθελα να΄ μουνα δεντρί
την άνοιξη ν΄ανθίζω
να ερχόσουνα εκεί κοντά
να σε καλησπερίζω.
Νά΄μουνα θάλασσα βαθιά
και συ καράβι στ΄ανοιχτά
να σε ταξιδεύω στα βαθιά
χωρίς φουρτούνες , με πανιά.
Νά΄μουνα λέει άνεμος
για να σου τραγουδώ
έναν ερωτικό σκοπό
και σαν φυσώ να σε μιλώ.(φιλώ) Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-02-2010 |