Είναι απλά τα πράγματα Δημιουργός: Spartinos, Νικολακάκος Γεώργιος www.poihtikhgwnia.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο κόσμος ζει στο ψέμα του
αλήθειες δεν αντέχει
και σπαταλά το πνεύμα του
με όσα δεν κατέχει
Αφού δεν αποδέχεται
το θάνατο στη φύση
και η ψυχή του εύχεται
αιώνια να ζήσει
Αιώνες τώρα έχασε
του Όλου την ουσία
με την ελπίδα έριξε
το νου σε αφασία
Έφτιαξε τον παράδεισο
Με νόμους να μας δέσει
Στης κόλασης την άβυσσο
δεν μας ταιριάζει θέση
Είναι απλά τα πράγματα
δεν θέλει άλλη σκέψη
και η ζωή με θαύματα
για πόσο θα αντέξει?
© Copyright, Νικολακάκος Γεώργιος (spartinos) Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-02-2010 |