Αγωνία Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Αγωνια
Εκεινες τις μερες
περιμεναμε τον εχθρο
μα εκεινος αργουσε
και η αγωνια μεγαλωνε.
...........................................................
Δεν ακουγοταν τιποτα
μητε θορυβος μητε λογια
ουτε ντουφεκιες
μοναχα εκεινη η αγωνια
μας κυριευε πληρως.
...........................................................
Στο τελος καποιοι
για να ακουνε καλυτερα
αποφασισαν
να κρατησουν την αναπνοη.
.............................................................
Τα πρωτα μας θυματα
δεν ηταν απο σφαιρες
μα απο ασφυξια............
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-02-2010 |