Αυτόνομη λήξη Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Καλησπέρα στην παρέα.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Aπόλυτη πλήξη...
στα μάτια μας θλίψη...
ξανά μη με πνίξει...
φοβάμαι η θηλιά
Αυτόνομη λήξη...
κι εσύ ούτε νίξη...
ο χρόνος θα δείξει...
μου λες... γενικά
Κανείς μας δεν θίγει...
το θέμα που ανοίγει...
πληγή που θα φύγει...
δυο χρόνια μετά
Θ΄αφήσω να γίνει...
η τρέλλα μου δύνη...
φτερό να μη μείνει...
στην άδεια φωλιά
Δε θέλω να κλάψω...
μονάχα ν΄αλλάξω...
τριγύρω θα ψάξω...
αιτία να ζω
Αλλού θα κοιτάξω...
λιμάνι ν΄αράξω...
κι αγάπη θα τάξω...
για μένα να βρω Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-02-2010 |