Oh my God!! (επεισόδιο δεκατέσσερα) Δημιουργός: tomas_to_tomari Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πες μου τα έμαθες τα νέα?
Ναι σε σένα μιλάω.
Σε φώναζαν όλοι μικρό αγγελούδι και δεν μπορώ να φέρω κοντά το όνομα σου.
Η μνήμη μου με ξεγελά λιγάκι.Eίναι λίγο και ο μπάφος ξέρεις τώρα.
Να ήταν Αντρέας, Κώστας, Δημήτρης Αλέξης?
Μάλιστα ναι ο μικρός αλέξης.
Τα έμαθες λοιπόν?
Οι από κάτω μας στέλνουν κι άλλον σαν εσένα σήμερα.
Αχ θυμάμαι τότε που μας είχες έρθει εσύ γινόταν χαμός εκεί κάτω.
Παιδιά στους δρόμους, φωτιές, κραυγές, νέα στήθη που ζητούσαν να αναπνεύσουν την αλήθεια.
Κόσμος πολύς κόσμος.
Αραγε που είναι όλοι αυτοί σήμερα που μας έρχεται ο ψαρουκλας?
Για πες μου εσύ που είσαι παλιός.
Mπορούν 10 παραπάνω χρονια ζωής στην χωρα σου να κάνουν μια ανθρώπινη ζωή ανάξια?
Η μήπως φταίει που ήταν ομογενής σας από την Αλβανία?
Και αυτοί οι τυπάδες με τα μπλε που έχετε...
Αμάν δηλαδή βρε αδερφάκι μου το κάναν το μαγαζί γιομάτο κουμπότρυπες.
Ότι κινείται πεθαίνει, δε μπα να είσαι στο κέντρο kline mine που θα έλεγε και η Aθηνά για την σοφή πόλη της.
Όχι τίποτα άλλο έχουν και κρίση εκεί κάτω.Ξέρεις ποσο pan 9 σφαίρες?4μιση ολόκληρα ευρώ.
Αλλα θα μου πεις κάποιοι τόσο την χρεώνουν την ζωή. Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-02-2010 |