ο ερωτισμός της σκέψης Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χρώματα ζωής θα χαράζουμε...
ρουφώντας λαίμαργα τις εποχές...
ωκεανούς θ' ανακατεύουμε με στεριές...
εικόνες αιχμής...
ταξίδια οργής θ' ανταμώνουμε...
έφηβοι με την ακμή της δίψας...
ώριμοι σαν τους λεπτοδείκτες...
χαμογελώντας τον χρόνο στα δάχτυλα...
στην αστείρευτη δεξαμενή της Ψυχής...
όραμα αγκαλιά με προσ-ευχές...
στα σπλάχνα του ορίζοντα...
***
Γεύσης όραμα...
ο ερωτισμός της σκέψης...
χαμήλωσε τα στήθη...
διψώ για ένα άγγιγμα...
σε μιας κραυγής σου αντήχηση...
να αφεθώ...
οργώνοντας τα κύτταρα σου...
με τα πλοκάμια του πόθου...
αναρριχόντας την ύπαρξη μου...
στο άβατο του κορμιού σου...
λεηλατώντας της επιθυμίες σου...
Ψυχή μου...
Εσύ...
***
Στέλιος Κ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-02-2010 |