Πέφτει η νύχτα Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ...................ενα ταξίδι είναι η ζωή.................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πέφτει η νύχτα και όλα τα σκεπάζει
σκοτάδι πυκνό , καλύπτει τα πάντα
οτι την ημέρα όλη, εμείς έχουμε κάνει
την νύχτα ξεχνιέται, ολα μένουνε στην πάντα.
Αυριο το πρωί μια νέα μέρα αρχίζει
αυτή θα είναι , λέμε, καλύτερη απο χθες
πόσο λάθος ομως κάνουμε όλοι
οι μέρες όλες μοιάζουν σα δίδυμες αδερφές.
Σπάνια έρχεται κάτι καινούριο , νέο
όλο τα ίδια και τα ίδια μένουνε κάθε πρωί
μέχρι να ρθεί η νύχτα να τα σκεπάσει
και να ξεχάσουμε , τί έχει πια συμβεί.
Μακάρι να ήτανε τα πράγματα αλλιώς
η μέρα που έρχεται να ήταν όλα νέα
ομως η καρδιά και η ψυχή διαρκώς
ψάχνει να βρεί τα όμορφα και ωραία.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-02-2010 |