Πεινα Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΠΕΙΝΑ
Οι ανθρωποι..........
μιλαμε συχνα για την πεινα.
Στους ζεστους καναπεδες
μετα απο ενα καλο γευμα
ή ενα μυρωδατο καφε.
.......................................................
Οι ανθρωποι.............
εξορκιζουμε την πεινα
πραγμα αφυσικα φυσικο !
......................................................
Εαν ειμασταν φυσιολογικοι
η πεινα θα ηταν καλοδεχουμενη
γιατι θα μας κινητοποιουσε
θα μας αναγκαζε να κανουμε κατι !!!
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-02-2010 |