Η Σφυριχτρα Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η σφυριχτρα
Και μεσα στο μεγαλο παζαρι
των μεγαλοπρεπων στιχων
μεσα σε αγωνιες και φωνασκιες
αναμεσα σε παθη και συγκαταβαση
καποιος βρηκε ξαφνικα μια σφυριχτρα.
..........................................................................................
Την κολλησε στα χειλη του αποφασιστικα
και αρχισε να σφυριζει ηχο παραξενο
που εφερε παραξενη ησυχια στην ομηγυρη
και τα μολυβια πεσαν απ΄τα χερια αμιλητα.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-02-2010 |