Μάτωσαν τα θέλω σου Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Καλησπέρα...αφιερωμένο σε όποιον νοιώθει έτσι....με αγάπη!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μάτωσαν τα θέλω σου
οι πληγές χιλιάδες
κι όσα δεν ξεστόμισες
άτακτες αράδες
Σου΄δωσε απλόχερα
η ζωή αβάντα
μα συ δεν εκτίμησες
ήθελες τα πάντα
Έσκαψες αλύπητα
νά΄βρεις αμαρτία
κι ούτε που πτοήθηκες
ζώντας μια ουτοπία
Κάποτε κουράστηκες
σ΄έλιωσε το πάθος
μα ήτανε πλέον αργά
ρίζωσε το λάθος
Ρίσκο πήρες κι έκανες
το μεγάλο σάλτο
από που να κρατηθείς
που΄χεις πιάσει πάτο?
Μια ελπίδα να σωθείς
από την παράνοια
πάρε θάρρος ...και ξανά
βγες στην επιφάνεια
Θά΄μαι ΄κει μ΄ένα φιλί
κι ένα κρύο χάδι...
ζόρικα θα σου δωθώ
σαν έρθει το βράδυ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-02-2010 |