Μονάχα ένα κενό Δημιουργός: sofiagera Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μονάχα ένα κενό
Βάσκανο μάτι άνοιξε την πόρτα της αυλής μας
Και συ ξεγλίστρησες αργά, μεθοδικά
Κι' η λεωφόρος η πλατιά που ήταν η ζωή μας
Στένεψε κι' έγινε σοκάκι απ' τα τυφλά.
Τα βήματα δεν έχουν πια ψυχή
Σα χτύποι ρολογιού πρωί και βράδυ
Τα βλέμματα κι' αυτά χωρίς φωνή
Τα χείλη αναμοχλεύουν το μαράζι.
Χαρές και λύπες δεν υπάρχουν πια
Μονάχα ένα κενό, θανάτου στίγμα
Πώς άδειασε η καρδιά μου ξαφνικά
Παρασυρμένη απ' του "τίποτα" το κύμα... Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-02-2010 |