Στον πηγαιμό Δημιουργός: skorpina 81, Μάρω Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center] [B] Αφήνω
Τα στέκια της πίκρας
Εκεί που σύχναζε η ψυχή
Πολλούς χειμώνες
Εκεί που κέρναγαν απόγνωση οι ώρες
Γράφω και σβήνω
Αλλάζω μελάνι
Αλλάζω χαρτί
Αλλάζω τα χρόνια
Ονειρεύομαι πάλι
Κήπους εργένικους
Μεσημβρινά δροσερά σκοτάδια
Σε καλοκαιριού αντηλιές
Ανακυκλώνω αλήθειες
Συσκευάζοντας αναμνήσεις
Σε χαρτόκουτα
Καθυστερημένης αναχώρησης
Κυοφορώ
Ενα αύριο γνώριμο
Ενα θα...
Ενα ας...
Ενα να...
Στον πηγαιμό
Για τη νεόκτιστη φωλιά... Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-02-2010 |