Καλο Ταξιδι Αρxοντα Μου Δημιουργός: smaragda, Σμαραγδή Σκαλέρη 40 μερες πατερα φευγεις για τους ουρανους σημερα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣXΟΛΕΙΑ
ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥNΕΣ ΤΡΙKΥΜΙΕΣ
ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙNΕΣ ΘΥΣΙΕΣ
ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΓΥΜNΟΣ
ΜΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΘΟΣ
ΜΕΡΑKΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ
KΙ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ
ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ
ΣΚΛΗΡΗ ΣΑΝ ΝΑ ΝΑΙ ΠΕΤΡΑ
KΙ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΕΣ
ΜΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ
ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑΝΕ
Ο ΠΙΟ ΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΜΑ ΗΣΟΥΝ KΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ
ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΩΣ ΜΟΥ
ΕΦΥΓΕΣ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ
ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ
ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ
ΜΟΥ ΛΕΓΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤ ΑΣΤΕΡΙΑ
ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΕΝΤΩΝΟΜΑΙ
ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
ΠΟΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ
ΚΙ ΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΔΩ
Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ
59 XΡΟΝΙΑ ΜΑΤΩΝΕΣ
ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΚΙ ΕΤΣΙ Σ ΑΣΠΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ
ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΟΝΤΑ
ΜΟΝΑΚΡΙΒΕ ΠΑΤΕΡΑ
ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΩ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΑ
ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΩ
ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-02-2010 |