Εφημεριδες Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Εφημεριδες
Αμα γυρισεις πισω
σε κιτρινισμενα φυλλα
θα διαβασεις τα ιδια
για ενδοξο παρελθον
σκοτεινο ή φωτεινο μελλον
για ανθελληνες και φιλελληνες
σκανδαλωδεις συμβασεις
ηρωισμους και προδοσιες
ολο τα ιδια θα διαβασεις.
...............................................................
Εφημεριδες με μια φροντιδα
την εναλλαγη των προσωπων
δεν υπαρχουν πραγματικα νεα
και αυτη η ανακυκλωση
γεγονοτων και προσωπων
οπως θα λεγε ο γερο Μπορχες
μονο για να επιβεβαιωνει
της Ιστοριας την κυκλικοτητα.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-03-2010 |