Δεν ξέρω Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]
10/03/2010
7:53:13 PM
Δεν ξέρω
Δεν ξέρω τι μας ένωσε
Κι αν το λεν αγάπη,
Μα ξέρω ότι έγινες
Πια της καρδιάς κομματι .
Μία χημεία μια ένωση
Είναι κι ας μην μιλάμε,
Ο ένας τ΄άλλου τα βήματα
Εμείς ακολουθάμε.
Ίσως είναι το κάρμα μας
Είναι το πεπρωμένο,
Κι από τα γεννοφάσκια μας
Να ήτανε γραμμένο.
Μυστήρια π΄είναι η ζωή
Κι ας μην το περιμένεις,
Να τ΄αποφύγεις δεν μπορείς
Γιαυτό να τ΄υπομένεις.
Της προηγούμενης ζωής
Η και στα όνειρα μας,
Κομμάτια βρίσκονται του παζλ
Που ενώνονται μπροστά μας .
Ναταλία Μίτσιου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-03-2010 |