Συναντηση Σου Ζητησα Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ
Συνάντηση σου ζήτησα
λίγο να βοηθήσεις
ξέρεις το πόσο σ' αγαπώ
μα να το εκτιμήσεις
Θέλω να είσαι πλάι μου
να σε γλυκοκοιτάζω
και όλα τα προβλήματα
με μιας να τα αδειάζω
Θέλω να βλέπω τη μορφή
αγγελική ωραία
κι όταν ξυπνάω το πρωί
να είμαστε παρέα
Συνάντηση σου ζήτησα
όμως μη με ξεχάσεις
ξέρεις το πόσο σε ποθώ
γι' αυτό μη το χαλάσεις Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-03-2010 |