Τη Θάλασσα Την Έζησα (9η Συλλογή) Δημιουργός: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΘΗΛΗΣ, ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Καλημέρα από καρδιάς!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][B]Μια βάρκα όλη μου η ζωή ,
θάλασσα κι ουρανός μου ,
αυτή καρδιά , αυτή ψυχή ,
πάθος μου και καημός μου .
Ρεφ.
Τη θάλασσα την έζησα ,
ποτίστηκα μ’ αρμύρα ,
λίγες χαρές της γλέντησα και μύριες πίκρες πήρα ,
με μάγεψε και δεν μπορώ ,
μακριά της να μερώνω ,
πίκρα η στεριά σαν την πατώ , σε ‘κείνη ξανανιώνω .
Σηκώνω άγκυρα - πανιά ,
λεύτερος κι αρμενίζω ,
φουρτούνες και κακοκαιριά ,
τις αντιμετωπίζω .
Ρεφ.
Τη θάλασσα την έζησα ,
ποτίστηκα μ’ αρμύρα ,
λίγες χαρές της γλέντησα και μύριες πίκρες πήρα ,
με μάγεψε και δεν μπορώ ,
μακριά της να μερώνω ,
πίκρα η στεριά σαν την πατώ , σε ‘κείνη ξανανιώνω .[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-03-2010 | |