Μαρξατε πυρ Δημιουργός: agrafos τετοιες ωρες....τετοια λογια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Μαρξατε πυρ αλανια μου
συνθηματα φωτια
και μανιφεστο κανετε
τη φλογα στη καρδια
Ρεπει η ταξη μου διαρκως
σε ιστορικη αταξια
ξυλινος Λογος φυτρωσε
στου δρομου τη θεωρια
Να γινουμε Κεφαλαιο
σε κινηση διαρκη
και η κερδοφορια μας
να γινεται ψυχη
Μαρξατε πυρ αδερφια μου
σ' ολους τους καναπεδες
κι οταν πορειες γινονται
ας κλεινουν κι οι τεκεδες
Μαρξατε πυρ συντροφια μου
-ρε Καρολε το ειπες-
πως οι αλυσιδες της σκλαβιας
...ειναι γεματες τρυπες
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-03-2010 |