Πόσο ψέμα Δημιουργός: Helene52, Eleni Καλό ξημέρωμα στους ξενύχτηδες και μια γλυκά καλημέρα σε όλη τη συντροφιά .... και σ΄ όποιον .......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [color=black] [font=verdana]Ξεχασμένος μέσα
στον ουρανό το γκρίζο
ξημερώνω πάντα
και κει σου ζωγραφίζω
με θλιμμένο βλέμμα
θολό σαν το πρωτοβρόχι
την καρδιά μου μ αίμα
μια πληγή από το όχι
[I] [B]Πόσο ψέμα με πότισες καρδιά μου
μ’ αγάπη έκλεψες το νου
και πήρες τα φιλιά μου
Πόσο ψέμα με πότισες καρδιά μου
και τώρα είσαι αλλού
γυρίζεις μακριά μου[/I][/B]
Φοβισμένος είμαι
και ζω μια καταιγίδα
υπάρχω στο χρόνο
χωρίς καμιά ελπίδα
κλειδωμένος μέσα
στη μοναξιά μ’ ομηρία
ζωγραφίζω μόνο
δυο καρδιές μια ιστορία
[I] [B]Πόσο ψέμα με πότισες καρδιά μου
και τώρα είσαι αλλού
γυρίζεις μακριά μου
Πόσο ψέμα …. πόσο ψέμα …
δυο ζωές σε μια πορεία
τόσο ψέμα …. τόσο ψέμα …
δυο γραμμές μια ιστορία[/I][/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-03-2010 |