Οι νοσταλγίες παραμένουν Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλό βράδυ! στιχοφιλαρακια......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι νοσταλγίες παραμένουν
Ξαφνικά απ’ το πουθενά
στο μυαλό μου στριφογυρίζει
έρχεται σαν το φάντασμα
στο παρελθόν με γυρίζει
Είναι ο ταξιδευτής
του αλλοτινού καιρού μου
κρυφός πρωταγωνιστής
μνηστήρας του μυαλού μου
Κι οι νοσταλγίες παραμένουν
σ' ανεκπλήρωτες στιγμές
τα δάκρυα κρυσταλλώνουν
στο παρελθόν του χτες
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
15-03-10
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-03-2010 |