Σαν τα καράβια Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ...................ενα ταξίδι είναι η ζωή....................καλημέρα σε όλους .......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ενας πίνακας στον τοίχο
εμένα από απέναντι κοιτά
με βλέπει και δακρύζει
μα απο κει, δεν το κουνά.
Ετσι είναι η ζωή μας
αυτή η ζωή που ζούμε
σαν κρεμασμένο κάδρο
σε τοίχο άσπρο, μουντό.
Σαν τούτα τα καράβια
στον τοίχο που αρμενίζουν
πόσα όνειρα μεγάλα
την άδεια ζωή γεμίζουν.
Φεύγεις και ταξιδεύεις
σε βάρκα μ΄άσπρο πανί
το νου ψάχνεις γυρεύεις
σε ένα λευκό χαρτί. Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-03-2010 |