Βροχερός καιρός Δημιουργός: ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ, ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάνω απ’ το σπίτι μας
Στέκουν εδώ και πολύ καιρό
Βρέχοντας ακατάπαυστα
Σύννεφα αραδιασμένα.
Τα πλήκτρα του πιάνου
Στο σαλόνι μουσκεμένα
Τραγούδια ξεδιπλώνουν
Μες στη θλίψη βουτηγμένα.
Τα φύλλα της καρδιάς μου
Απ’ την υγρασία σαπισμένα
Στο γλιστερό πάτωμα πέφτουν
Σαν δάκρυα μαυρισμένα.
Απ’ τα τζάμια τα σπασμένα
Χελιδόνια τρυπώνουν
Μα την πολυπόθητη άνοιξη
Δε φέρνουν τα καημένα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-03-2010 |