Ο Νικολιος και ο αγγελος Δημιουργός: aleksios, Λεωνίδας Παπουτσής Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο Νικολιος και ο αγγελος πεταξαν στην γειτονια
μου ζητηταν κρασι τους εδωσια φιλια
Ο Νικολιος και ο αγγελος μου εγνεψαν γλυκα
ειχαν γαλαζια ματια και αλαβαστρινα φτερα
Θελουν να ξαποστασουν να ξεκουραστουν
αναψα το μαγκαλι τους εδωσα να πιουν
Ο Νικολιος και ο αγγελος ηρθαν απο μακρια
μου ζητησαν ψωμι τους εδωσα αγκαλια
Τους προσφερα αγαπη,καλοσυνη ζεστασια
ειπαν ευχαριστω και χαθηκαν στην σκοτεινια
Θελουν να ξαποστασουν να ξεκουραστουν
αναψα το μαγκαλι τους εδωσα να πιουν Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-03-2010 |