Σήμερα γιορτάζετε Δημιουργός: estia, Μερσίνα Ντζιαφέρη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Σήμερα γιορτάζει όλη η ΓΗ
Ω ποιητές απανταχού της γής
Σήμερα γιορτάζετε,
Είμαι σίγουρη και να μην το ξέρατε, το καταλάβατε
Η μέρα είναι ποιο όμορφη, ποιο λαμπερή ποιο γλυκιά
Το χρυσαφί του ήλιου είναι πιο έντονο
το γαλανό του ουρανού και αυτό πιο έντονο
η γη έχει πρασινίσει με ένα πιο γλυκό πράσινο
να πώ για την Θάλασσα;
Έχει τόση γαλίνη που αναρωτιέται κανίς
Είναι νερό; Η είναι γη λουλακιά
να ταν κάθε μέρα τόσο όμορφα;
[align=center]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-03-2010 |